Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Chris Hinze bij Schouwburg Cuijk

Chris Hinze, fluitist, componist en reiziger maakt ieder jaar aan de hand van zijn reizen een groot multimedia  theater soloconcert productie.

Dit jaar is dat “Incredible India”: een unieke mix van indrukwekkende videobeelden, Chris Hinze die  “LIVE” speelt en improviseert op backing tracks en natuurlijk zijn persoonlijke verhalen en anekdotes. Dit alles samengesmeed tot een boeiende voorstelling. 

De combinatie van adembenemende documentaire-achtige reisimpressies (op een gigantisch scherm) en muziek zorgen voor een optimaal effect bij het grote publiek, getuige de volle zalen van vorige multimediaconcerten in binnen- en buitenland. 


Mensen gaan zitten en laten zich 2 uur lang zowel muzikaal als visueel optimaal verwennen en komen vervolgens blij (verrast) weer naar buiten. Incredible India is voor een zeer breed publiek. 

Incredible India neemt je mee naar de onbekende en fascinerende en kleurrijke wereld van 1.5 miljard Indiërs. Hun leven te midden van de overvolle steden, hun chaos, armoede en rijkdom, de overweldigende natuur, de talrijke tempels en paleizen, de hippie, dance , music &film scene en de prachtige stranden en eilanden. India is onvergelijkbaar fascinerend. 


Incredible India”

wordt de allerlaatste grote productie van Chris Hinze. Hij gaat zich wijden aan reizen, muziek maken en aan zijn boek! Dus: mis het niet! 

meer info.Datum

31  donderdag 31 oktober 2019 om 20.00 uur

Website en social links

www.chrishinze.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk

advertentie