Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Café Brein Cuijk

Maandag 16 september 2019  is er weer een bijeenkomst van Café Brein in het dienstencentrum/welzijnsplein (derde etage) aan de Zwaanstraat 7 te Cuijk. Er is een lift aanwezig en er is voldoende parkeergelegenheid aan de achterkant van het gebouw.

De bijeenkomst start om 19.30 uur (19.00 uur zaal open) en duurt tot 21.30 uur. Deelname is gratis. Vanwege de drukte de laatste bijeenkomsten van Café Brein, is aanmelden verplicht. Er kunnen max 60 mensen in de zaal, mensen met NAH en mantelzorgers hebben voorrang. U kunt zich opgeven door te mailen naar cafebreinlvc@gmail.com voor 9 september 2019.


Op deze avond vertellen Jos en Claudia hun ervaringsverhaal. Jos heeft in 2012 een herseninfarct gehad waardoor hij Niet Aangeboren Hersenletsel heeft. Dit heeft veel gevolgen gehad voor zowel zijn als Claudia’s leven met wie hij in 2012 nog maar kort een relatie had. Ze vertellen over het proces wat ze samen hebben doorgemaakt, wat ze heeft geholpen, wat de valkuilen zijn geweest en hoe het nu met hen gaat. Tijdens de bijeenkomst is er ook ruimte voor al uw vragen en het uitwisselen van ervaringen, ideeën en tips. 

Datum

16  maandag 16 september 2019 om 19.30 uur

Website en social links

www.mantelzorglvc.nl

Adres

Dienstencentrum Cuijk

Zwaanstraat 7

5431 BP Cuijk

advertentie