Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Taizéviering in Martinuskerk in teken van Vrede

In de Sint Martinuskerk in Cuijk wordt op vrijdag 13 september om 19.00 uur een Taizéviering gehouden. Met het oog op de Vredesweek later deze maand staat de viering in het teken van het zoeken naar Vrede. De viering is een initiatief van de Heilige Martinus parochie Cuijk.

In de viering zingen de aanwezigen passende liederen uit Taizé, afgewisseld met gebed, korte bijbellezingen en een meditatief moment van stilte. De zang wordt op piano begeleid door kerkmusicus Marcel Siebers uit Cuijk. 

De liederen van Taizé zijn kort, eenvoudig en meerstemmig en gemakkelijk mee te zingen. Sommige Taizéliederen zijn heel bekend, zoals bijvoorbeeld Ubi caritas of Als alles duister is.


Bij de Taizéviering in Cuijk zitten de aanwezigen in een speciaal gecreëerde intieme ruimte vóór in de Martinuskerk. De totale viering duurt circa 45 minuten.

Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een kop koffie of thee na te praten. Iedereen, jong en oud, is van harte uitgenodigd deze Taizéviering bij te wonen!Kijk voor meer info en inspiratie op onze Facebookpagina.


Vrijdag 13 september 2019, 19.00 uur.

Sint Martinuskerk, Kerkstraat 10, Cuijk


Datum

13  vrijdag 13 september 2019 om 19.00 uur

Website en social links

Adres

Sint Martinuskerk

Kerkstraat 10

5431 DH Cuijk