Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Singer-songwriter festival bij Schouwburg Cuijk

Schouwburg Cuijk haakt komende zondag aan bij Cultuur aan de Maas met een Singer-songwriter festival. Zowel buiten als binnen bij Meneer Swinckels, het voormalige GrandCafé van de schouwburg, treden elk half uur verschillende singer-songwriters op. 


Alle singer-songwriters, met uitzondering van Noisy Voices, zijn zorgvuldig geselecteerd door Jori van Gemert, zelf ook singer-songwriter en gastprogrammeur bij de schouwburg. 

Het programma is als volgt:


Meneer Swinckels

 

13:30 - 14:00 Shira (fairy folk) - Shira is een songwriter uit New York die toevallig momenteel in Nederland is. Geïnspireerd door Norah Jones en Joni Mitchell speelt ze eigen nummers, heerlijk om een beetje bij weg te zwijmelen onder het genot van een drankje. 

 

14:30 - 15:00 Tim Koehoorn (Nederlandstalige indie pop) - Tim Koehoorn is een songwriter die hard aan de weg timmert. Hij is bovendien een geniale schrijver die velen aan het lachen maakt met zijn teksten. Onlangs stond hij in Paradiso voor de finale van de Grote Prijs van Nederland, mocht hij de support voor Lucky Fonz verzorgen. Ook reist hij dit jaar mee tijdens de Popronde. 

 

15:00 - 15:30 Lotte Walda (bohemian/gypsy) - Lotte is een echte hippie. Ze bewijst dat je door hard werken, op iedereen afstappen en geloven in jezelf, een hoop kunt bereiken. Ze heeft singles uitgebracht die al meer dan een miljoen streams hebben. Met de trein reist ze de wereld over, speelt haar muziek op straat en schrijft daarnaast ook nog eens prachtige liedjes. 

 

16:30 - 17:00 Nicole van Hoof (Nederlandstalig) - Nicole begeleidt zichzelf op de piano en heeft een prachtige stem. Ze zal tijdens deze show (ook) een gitarist meenemen die haar begeleidt. Haar ballades en anekdotes over de liefde komen goed tot hun recht in de intieme setting van het café..

 

Buiten voor de Schouwburg


13:00 - 13:30 Martine Fleming (covers) - Martine Fleming zingt covers en laat zich daarbij begeleiden door een toetseniste/gitariste. Onlangs speelde ze op een foodtruckfestival waar het publiek zo enthousiast reageerde dat ze de perfecte kandidaat is om het festival buiten te openen.

 

14:00 - 14:30 LAURA (Nederlandstalige pop) - LAURA heeft al ontzettend veel gedaan. Nadat ze in het elftal van Giel Beelen zat, heeft ze ontzettend veel airplay gehad met haar singles. 


Samen met Nick & Simon heeft ze de titeltrack geschreven voor de film Mannenharten en stond ze in het voorprogramma van Martijn Fischer. 

 

15:00 - 15:30 Noisy Voices (koor) - Uiteraard mag het welbekende koor Noisy Voices uit Cuijk niet ontbreken. Evenals vorig jaar brengen ruim 50 enthousiaste koorleden onder leiding van dirigent Peter Broekmans aanstekelijke popnummers ten gehore. 

 

16:00 - 16:30 Color Changing Egg  (Americana) - Speelt een combinatie van eigen werk en covers. Americana, blues en rock’n roll, uitgevoerd door een klein, gezellig bandje. Dat belooft een feestje te worden!

Datum

25  zondag 25 augustus 2019 om 13.30 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk