Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Vegetarisch 3 gangen Diner in Voedselbos

Vegetarisch 3 gangen Diner in Voedselbos ‘ From Plenty by Ottolenghi to Green Kitchen’ met biologische streekproducten en uit eigen biologische voedselbos moestuin van De Zoete Geest.


Gezellig buiten in de theetuin aan lange tafels of binnen in de grote zaal. Ben jij nieuwsgierig naar de rijke smaken van de vegetarische keuken en wil je geïnspireerd worden door de heerlijke gerechten uit diverse mooie kookboeken? Meld je dan aan voor het Vegetarisch Diner.

Aanvang: 18.00 uur

Aanmelden: via Whatsapp 06 40174029

Prijs: € 29,50 p.p. inclusief een gezond groen drankje

(buiten bij mooi weer, binnen bij slecht weer)


Trudy Maassen is onderzoeksjournalist en amateur bioloog en ze verzorgd op vrijdag 28 juni 2019 om 14.00 uur tot 15.30 uur de boeiende lezing: ‘NATUUR IS NORMAAL’ . Zij herinnert haar publiek eraan hoe belangrijk natuur voor ons allemaal is en toont prachtige beelden van natuur zoals wij die al bijna vergeten zijn.

 

Bomen en planten vormen de basis van het leven en het welzijn van dieren en mensen. Vroeger kende men nog de werking van de geneeskrachtige kruiden en waar deze te vinden waren. Nu is dat nog slechts voor een enkeling weggelegd. Heden ten dage zijn we veel van onze 'natuur' vergeten. Dat is jammer. Bomen worden gekapt en velden vol gif gespoten. Het is tijd voor een ommekeer. Gelukkig is er een nieuwe tendens gaande en zijn permacultuur, voedselbossen en biologische moestuinen weer in zwang en willen mensen weer echt voedsel op ons bord. We zijn er nog niet, maar deze lezing inspireert je vast om ook bij te dragen aan een natuurlijker leven.

Datum

28  vrijdag 28 juni 2019 om 18.00 uur

Website en social links

www.zoetegeest.nl

Adres

De Zoete Geest

De Geest 4

5439 NJ Linden

advertentie