Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Presentatie: Alles over zonbescherming

Dinsdag 25 juni geven Sanne Mathijssen van Zorg voor uw huid en Nicole Vermeer van Sunday Brush een presentatie over zonbescherming. 


Zonbescherming onder de aandacht brengen

Hiermee willen ze de belangrijkheid van het beschermen van de huid tegen de zon onder de aandacht brengen. Iedereen, zowel jong als oud, hebben baat bij een goede zonbescherming voor nu en op de langere termijn om huidschade te voorkomen. 


1 op de 6 mensen krijgt huidkanker

1 op de 6 mensen krijgt in Nederland te maken met huidkanker. Het is de snelst groeiende vorm van kanker. Naast huidkanker laat het aantal gevallen van mensen met huidschade door onvoldoende bescherming jaarlijks ook een grote stijging zien. Bescherming van de huid is alle dagen noodzakelijk en met de zomer in het vooruitzicht, wordt het alleen maar meer belangrijk om je goed te beschermen. 


Inhoud presentatie ‘Alles over zonbescherming’

Tijdens de presentatie komen verschillende onderdelen aan bod zoals de verschillende UV stralen en het verschil tussen chemische en minerale zonbescherming. Ook worden de feiten en fabels over zonbescherming aangestipt om iedereen voldoende kennis (mee) te geven over bescherming tegen de zon.


Buren bij de Gezondheidsbeurs in Cuijk 

Mathijsen en Vermeer waren beide standhouders op De Gezondheidsbeurs in Cuijk afgelopen september. Zij waren buren en kwamen met elkaar aan de praat. Beide hebben zij hun bedrijf gericht op resp. huidverbetering en huidbescherming. Omdat ze allebei in het land van Cuijk zijn gevestigd is, deze mooie samenwerking gestart.


Eigen ondernemers

Mathijsen heeft een praktijk in Cuijk en in Druten en is sinds 1 januari gestart onder haar nieuwe naam ‘Zorg voor uw huid’. In haar praktijk is ze gespecialiseerd in huidverzorging en huidverbetering.

Vermeer heeft haar eigen zonnepoeder Sunday Brush, een zonbescherming in poedervorm, vorig jaar gelanceerd, waar de primeur was op de Gezondheidsbeurs in Cuijk.


Mathijssen van Zorg voor uw huid checkt de huid en geeft advies, Vermeer van Sunday Brush verzorgt de presentatie over zonbescherming.


Voor wie is de presentatie geschikt?

Voor iedereen die meer wil weten over zonbescherming en het voorkomen van huidschade en tevens voor iedereen die last heeft van een gevoelige huid, pigmentvlekken, rosacea of andere huidaandoeningen.


Datum en tijd

De (gratis) presentatie wordt gegeven in de Medipoort in Cuijk, Spinding 13. De presentatie begint om 19.30 uur en zal rond 20.30 uur afgelopen zijn.


Aanmelden

Aanmelden kan per mail via: info@sundaybrush.com of via de website.



Datum

25  dinsdag 25 juni 2019 om 19.30 uur

Website en social links

www.sundaybrush.com

Adres

Sunday Brush

Spinding 13

5431 SN Cuijk