Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Vaderdag is bibliotheek Cuijk Kei Goed!

Op 16 juni, op Vaderdag, staat Cuijk in het teken van ‘Cuijk Kei Goed’. Ook de bibliotheek is extra geopend van 11.00 tot 16.00 uur voor een speciaal programma voor jong en oud.


Op de jeugdafdeling is er een magische ‘green screen-studio’ ingericht waar je je kunt laten fotograferen samen met je favoriete superheld of op de plek van je dromen. Met wie zou graag jij op de foto willen?


Voordelige zomeractie

Voor volwassenen is er een aantrekkelijke kortingsactie. De actie is simpel: elk enthousiast lid van de bibliotheek die een nieuw lid aanmeldt, ontvangt 50 % korting op zijn of haar jaarabonnement. En dat is nog niet alles, want ook het nieuwe lid ontvangt 50% korting op het nieuwe jaarabonnement! 


Verwenarrangement

Mensen die meedoen aan de zomeractie krijgen tijdens Cuijk Keigoed een verwenarrangement aangeboden. Dit bestaat uit een huidanalyse, gezicht-, hand-of voetverzorging, massage of yogasessie. Zo ga je geheel ontspannen de zomer in!


Boeken te koop

Op de braderie voor de bibliotheek zijn afgeschreven boeken te koop. Vul een tas met boeken om mee te nemen op vakantie, te lezen op de bank of lekker lui in de tuin.Bibliotheek Cuijk, Kaneelstraat 64.

Zondag 16 juni, 11.00 – 16.00 uur


Datum

16  zondag 16 juni 2019 om 11.00 uur

Website en social links

www.biblioplus.nl

Adres

Bibliotheek Cuijk

Kaneelstraat 64

5431 DZ Cuijk