Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

45e Internationaal jeugdvoetbal toernooi de Aviko Cup

Het internationaal jeugdvoetbaltoernooi wordt dit jaar maar liefst voor de 45e keer door VV SIOL georganiseerd. Bijna 2000 deelnemers zowel jongens als meisjes, verdeeld over 88 teams komende uit 6 landen strijden op 15 & 16 juni voor de overwinning.


64 teams komen uit alle windstreken van Nederland en de overige 24 teams komen uit België, Duitsland, Tsjechië, Engeland en uit Polen. Er strijden zowel jongens- als meisjes teams tegen elkaar. De 88 teams geselecteerd teams die dit jaar mee mogen doen zijn geselecteerd uit maar liefst 182 inschrijvingen (peildatum 1 maart), Daarmee is de Aviko Cup gehouden bij VV SIOL een van de grootste meerdaagse toernooien van Nederland.


Al die spelers moeten ook ergens ondergebracht worden. Op het sportpark van VV SIOL en de aangrenzende buurtverenigingen Civicum, JVC'31 en de Bullfighters verrijzen tijdens dit weekend 2 enorme campings. Hier slapen tijdens dit weekend bijna 1000 kinderen en begeleiders. Het mooie is dat niet alleen de Nederlandse teams gebruikmaken van deze campings maar ook de buitenlandse teams. 500 deelnemers bivakkeren ook bij diverse bungalowparken, hotels en andere gelegenheden in de directe omgeving van Cuijk. Het restant slaapt gewoon in zijn eigen bedje, want er doen ook vele regio teams mee. De eerste campinggasten zullen op vrijdag 14 juni 15.00 uur al in Cuijk arriveren.


Zaterdag 15 juni zal de opening van het toernooi plaatsvinden om 08.45 uur. Zaterdag avond zal een selectieteam van SIOL 1 spelen tegen een selectie elftal van buurman JVC'31 Cuijk zijn jaarlijkse wedstrijd spelen. Zondag begint het toernooi om 09.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur


Het toernooi start overigens al op vrijdag 14 juni rond 18.00 uur, Alle VV SIOL jeugdteams zullen dan strijden tegen hun familieleden. Aansluitend zullen alle kampioenteams van VV SIOL van het afgelopen jaar door de leden van VV SIOL 1 geëerd worden voor het aanwezige publiek.

Zowel op vrijdag als op zaterdag sluiten we af met een spetterende disco avond die alleen toegankelijk is voor alle deelnemers en voor SIOL leden.


Wij als toernooicommissie en VV SIOL nodigen iedereen uit om dit toernooi eens te komen bezoeken. Volgens de burgemeester van de gemeente Cuijk is de Aviko Cup het grootste meerdaagse sportevenement in de gemeente.

Momenten

14  vrijdag 14 juni 2019 om 18.00 uur
15  zaterdag 15 juni 2019 de hele dag
16  zondag 16 juni 2019 de hele dag

Website en social links

www.siol.nl

Adres

VV SIOL

Sportlaan 3

5431 AP Cuijk

advertentie