Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

BeLeef 2019: inspiratie-event voor vrouwen in de agrarische sector.

Het Inspyrium in Cuijk vormt op donderdag 13 juni het decor voor BeLeef 2019: een inspiratie-event voor vrouwen in de agrarische sector.

 

“Er is van alles gaande in de agrarische sector, de branche is enorm in beweging. De regelgeving wordt steeds uitgebreider en strenger, de maatschappij heeft overal een mening over. Veel agri-vrouwen beseffen diep van binnen dat ze hier wat mee moeten, maar vragen zich wel af wat dan precies en hoe, waar hebben ze invloed op? Tijdens BeLeef 2019 willen we hen door middel van kracht, inspiratie en vertrouwen aanzetten tot die eerste stap”, aldus Tineke Laarhoven-Bom van FoodUp! Brabant.

 

Wanneer je als agri-vrouw deelneemt aan BeLeef 2019 kun je een bijzondere, maar vooral ook een leuke dag verwachten. Zo ga je aan de slag tijdens een interactieve workshop, is er ruimte om verhalen te delen met elkaar én word je gedurende de dag voorgesteld aan krachtige, inspirerende vrouwen die er met hun verhalen en ervaringen voor gaan zorgen dat je heel anders tegen jouw situatie aan gaat kijken.

 

Ben je enthousiast en wil je graag deelnemen? Dat kan! Het evenement is gratis toegankelijk voor vrouwen die werken op een agrarisch bedrijf, maar ook voor vrouwen die een baan buitenshuis hebben of fulltime voor het gezin zorgen. Vooraf inschrijven is een must en mogelijk via www.beleef2019.nl. Hier vind je ook alle informatie over de dag. 


Datum

13  donderdag 13 juni 2019 om 09.00 uur

Website en social links

beleef2019.nl

Adres

Inspyrium

Beerseweg 45 5431 LB

5431 LB Cuijk

advertentie