Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Mijn droom door Dansstudio Martine

Mooie, betoverende, bizarre, mysterieuze en boze dromen. Dromen, iedereen heeft ze. Moederdromen en kinderdromen, of zijn deze wellicht hetzelfde?

 

In ‘Mijn Droom’ dansen de dansers van Dansstudio Martine van heel jong tot ouder, samengevat in een sprankelend verhaal, hun dromen. Een dansvoorstelling voor iedereen. Geniet van verschillende dansstijlen van klassiek ballet tot moderne dans en van urban tot jazzdance, van kleurrijke kostuums, mooie muziek, stoere maar ook van ontroerende momenten. Met choreografieën van onder andere Natascha Dejong en Malou Linders.

 

Kom en droom met ons mee!

 

Dansstudio Martine, gevestigd in Well, staat vanaf 2005 onder leiding van Martine Kersten - Janssen, Het is een dansstudio voor alle dansliefhebbers van jong tot oud uit de regio Maasduinen. De lessen worden gegeven door ervaren docenten die vol passie en enthousiasme hun vak verstaan. Het doel van de studio is om iedere danser in een veilige en ontspannen sfeer met veel plezier te laten dansen en te laten ontwikkelen binnen zijn of haar kunnen. Al voor het 12e jaar tonen de dansers ook nu weer hun danskunsten op het toneel van de schouwburg.

Momenten

9  zondag 09 juni 2019 om 11.00 uur
9  zondag 09 juni 2019 om 14.00 uur

Website en social links

www.dansstudiomartine.nl schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk

advertentie