Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Jennie Lena bij Schouwburg Cuijk

Een avond vol heerlijke pop- en soulmuziek, prachtige pianoballads en charme.Jennie Lena zingt vanuit haar hart en weet je met haar stem te raken. Haar optredens zijn rauw, emotioneel en krachtig: de muziek stroomt door elke vezel van haar lijf en met haar stem weet ze keer op keer te ontroeren. Ze is een podiumbeest en een vakvrouw. Een sterke persoonlijkheid met rauwe Amsterdamse humoristische flair. 


Haar stem is haar hart en ziel, waarmee ze verhalen vertelt, emoties overbrengt en echt contact maakt met de luisteraar. En met succes! Ze behaalde in 2015 de finale van ‘The Voice of Holland’, haar video’s gaan viral (meer dan 28 miljoen views) en haar recente tour was compleet uitverkocht.

Om haar fantastische stem helemaal uit de verf te laten komen, gaat ze dit keer samen met haar dynamische band op tournee zónder decibel-versterking. In ‘An acoustic evening with Jennie Lena’ smeedt zij een avond vol heerlijke pop- en soulmuziek en prachtige pianoballads aan elkaar.


Uit de pers:

'Vanaf het begin tot het eind van de show weet Jennie Lena met haar onmisbare aanwezigheid, geweldige stem, droge humor en haar enthousiasme de bezoekers te boeien.' (Nu.nl)

'Samen met haar dynamische band zorgt de eigenzinnige zangeres met haar natuurlijke charmes voor een avond vol humor en fantasie. Jennie Lena betovert je met haar stem en performance.' (3voor12)


Datum

17  vrijdag 17 mei 2019 om 20.15 uur

Website en social links

www.jennielena.com schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk

advertentie