Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Vier de Vrijheid met Noisy Voices

Op zondag 5 mei 2019 treedt popkoor Noisy Voices uit Cuijk op in de kerk van het klooster van Sint Agatha aan de Kloosterstraat te Sint Agatha van 14.00 uur tot 15.30 uur.


5 Mei is de dag van de vrijheid. In het hele land wordt bevrijding gevierd in bevrijdingsfestivals. In de programmakeuze hebben we ons daarom laten leiden door het thema “Vier de Vrijheid”.


Popkoor Noisy Voices staat onder leiding van dirigent Peter Broekmans en wordt begeleid door het eigen combo van vijf muzikanten. Wij zingen een keuze uit ons gevarieerde repertoire met nieuwe nummers en een speciaal blok met nummers van Queen.

Na het concert volgt een gezellige ontmoeting met koffie, thee of een drankje in café De S-Bocht Liesmortel 4 Sint Agatha.


Entree

De entree bedraagt bij reservering en aankoop vooraf € 4,00. Entreekaartjes reserveren via e-mailadres mail@noisyvoices-cuijk.nl. Kaartjes zijn ook verkrijgbaar aan de kassa van ’t Kelderke, Grotestraat 5a Cuijk. Voor zover de voorraad strekt is het mogelijk om bij de aanvang van het concert kaartjes te kopen voor € 5,-- per persoon.

Datum

5  zondag 05 mei 2019 om 14.00 uur

Website en social links

www.noisyvoices-cuijk.nl

Adres

Popkoor Noisy Voices

Kloosterstraat 24

5435 XD Sint Agatha

advertentie