Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Pop-up exposities Kunst en anders in Cuijk!

Op zondag 14 april presenteert Cultureel Hart Cuijk in samenwerking met lokale en regionale kunstenaars en de Cuijkse ondernemers in vier leegstaande winkelpanden ‘Kunst en anders!’ Op dezelfde dag dat deze pop-up kunstexposities te bezichtigen zijn, wordt in Cuijk centrum ook de Mode koopzondag gehouden.


Een pop-up expositie in een winkelpand is wat anders dan een expositie in een galerie. Een totaalgebeuren waar meer te beleven en te zien is voor het publiek. De locaties lopen als een lint door het dorp: van de Grotestraat en de Molenstraat naar het Louis Jansenplein en de Maasburg. De expositieruimtes zijn die dag direct in het straatbeeld herkenbaar aan de tros heliumballonnen bij ingang. Kom binnen en laat u verrassen!


Het is de eerste keer dat de pop-up kunstexposities georganiseerd worden. Vier winkelpandeigenaren zijn bereid gevonden om op deze dag hun pand beschikbaar te stellen. Daarin zullen kunstwerken te zien zijn van Gonnie van de Ven, Ljiljana Ivkovic, Jen Ming, Harm Verstraten, Peter Verstraten, Jan Bastiaans, Henri Elbers, Jacqueline Roelofs, John van Schipstal, Eric van Schipstal en cursisten van Beeldhouwwerkplaats Nature-Art. Het duo ‘Buurband’ zorgt voor de muzikale omlijsting. Ze zullen op verschillende momenten gedurende de middag op de kunstlocaties live muziek ten gehore brengen.

Datum

14  zondag 14 april 2019 om 12.00 uur

Website en social links

cultureelhartcuijk.nl

Adres

Cultureel Hart Cuijk

Smidstraat

5431 BG Cuijk

advertentie