Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Hermine Deurlo & Mike Boddé bij Schouwburg Cuijk

Al een paar jaar treden ze samen op met een programma dat op die voorkeuren is gebaseerd. Op de setlist staan jazz- en filmmuziek, maar ook favoriete klassieke composities. 


Gefascineerd door de klank van de chromatische mondharmonica verruilde Hermine Deurloo haar altsaxofoon voor dit kleine instrumentje. En met succes: inmiddels trad ze op met artiesten uiteenlopend van Trijntje Oosterhuis tot het Jazz Orkest van het Concertgebouw, het Willem Breuker Kollektief en de Marinierskapel.

Hermine Deurloo opereert in de jazz, maar laat zich niet begrenzen door een bepaalde stijl.


Hermine Deurloo deelt met pianist Mike Boddé de liefde voor het lyrische repertoire van Toots Thielemans. Al een paar jaar treden ze samen op met een programma dat op die voorkeuren is gebaseerd. Op de setlist staan jazz- en filmmuziek, maar ook favoriete klassieke composities. Sommige zijn speciaal voor mondharmonica geschreven.


Mike Boddé hoeft weinig toelichting. U kent hem als cabaretier, schrijver en presentator, maar hij is daarnaast ook een uitstekende pianist en componist. Hij is de muzikale side-kick in het tv-programma ‘Podium Witteman’.

Datum

27  woensdag 27 maart 2019 om 20.15 uur

Website en social links

jazznjazz.nl

Adres

JazznJazz

Schouwburg Cuijk

5431 DL Cuijk