Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Café Brein in Cuijk

Maandag 18 maart 2019 is er weer een bijeenkomst van Café Brein in het dienstencentrum/welzijnsplein (derde etage) aan de Zwaanstraat 7 te Cuijk. Er is een lift aanwezig en er is voldoende parkeergelegenheid aan de achterkant van het gebouw.

De bijeenkomst start om 19.30 uur (19.00 uur zaal open) en duurt tot 21.30 uur. Deelname is gratis. Vanwege de enorme drukte de laatste bijeenkomsten van Café Brein, is aanmelden verplicht. Er kunnen max 60 mensen in de zaal, mensen met NAH en mantelzorgers hebben voorrang. U kunt zich opgeven door te mailen naar cafebreinlvc@gmail.com t/m 11 Maart 2019.


Onderwerp: Toneelstuk Verbinding Verbroken

De theatergroep Hoofdzaak uit Tilburg bestaat uit Mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Hun toneelstuk Verbinding Verbroken probeert de gevolgen van NAH zichtbaar te maken en ook de eisen, die de samenleving stelt aan mensen met NAH, waarbij het onbegrip voor deze gevolgen duidelijk wordt. Voor ons zullen enkele leden van theatergroep Hoofdzaak enkele scènes uit dit toneelstuk spelen. We zullen hierover na de voorstelling in gesprek gaan. Inspirator van dit toneelstuk en ook speler bij Hoofdzaak is Sjak Janssen, die eerder voor Café Brein Land van Cuijk heeft gesproken over zijn ervaringen, die hij beschreven heeft in zijn boek ‘De Leegte Voorbij’.

Tijdens de bijeenkomst is er ook ruimte voor uw vragen en het uitwisselen van ervaringen, ideeën en tips. 

Datum

18  maandag 18 maart 2019 om 19.30 uur

Website en social links

www.mantelzorglvc.nl

Adres

Welzijnsplein

Zwaanstraat 7

5431 BP Cuijk