Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Wandelen voor Kamp Moria

Geniet van een sfeervolle winterse wandeling en steun daarmee de vluchtelingen in kamp Moria op Lesbos. 


In kamp Moria is een dringend tekort van 3000 matrassen. Mensen slapen nu noodgedwongen op de grond die modderig en/of bevroren is. Met jouw startticket van €16 kunnen wij een waterdichte matras voor één vluchteling kopen. Voor kinderen onder de 14 is de prijs €8*, dus dat is goed voor een halve matras. 


Voor dit startticket krijg je op de verschillende punten heerlijke appeltaart en een consumptie, een kop warme soep en ook nog een heerlijke pistolet warme beenham. De wandeling is 8 km lang met halverwege een rustpunt. 


Deze wandeling die wordt georganiseerd door Rotary Cuijk is mogelijk gemaakt door Landgoed De Barendonk, Kasteel Tongelaar, De Tienmorgen, Ben&Toon Food en enkele andere sponsoren. 


Hierdoor kan de volledige opbrengst van jouw deelname voor 100% worden besteed aan een matras.


Deze rustige wandeling is ook geschikt voor kinderen en kleine hondjes maar helaas niet voor rolstoelen. Minder mobiele gasten zijn wel van harte welkom om gezellig bij Landgoed De Barendonk van een drankje en een broodje te genieten. 


AANMELDEN kan door uiterlijk 30 januari een mailtje te sturen naar: winterwandelingvoorlesbos@gmail.com. 


Je ontvangt dan meteen de betaalgegevens. Na betaling is je aanmelding definitief! De prijs van jouw startticket gaat volledig naar de aankoop van een matras voor een vluchteling in kamp Moria.


Afhankelijk van het aantal deelnemers bepalen we het punt waarvandaan je kunt starten. Dus daar krijg je nog informatie over. Enkele dagen voor de start.


Kun je niet deelnemen maar ondersteun je wel onze actie? Dan kun je ook een mailtje sturen naar ditzelfde adres om aan te geven dat je wil doneren.


Kinderen krijgen i.p.v. een broodje beenham een broodje kroket, frikandel of kaassouflé.Datum

3  zondag 03 februari 2019 om 11.00 uur

Website en social links

www.rotary.nl

Adres

Landgoed de Barendonk

Millseweg 13

5437 NB Beers

advertentie