Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Jan Siebelink in Schouwburg Cuijk

In de reeks Literaire Ontmoetingen die BiblioPlus samen met de Schouwburg organiseert, is op dinsdag 22 januari schrijver Jan Siebelink te gast.


Siebelink (1938) brak door met de roman De herfst zal schitterend zijn. In 2005 verscheen zijn roman Knielen op een bed violen, die zowel bij het publiek als de pers een immens succes was. Het boek werd bekroond met de AKO Literatuurprijs. In 2017 verscheen De buurjongen. In de tussenliggende jaren heeft hij een indrukwekkend aantal romans en verhalen geschreven.


Ter gelegenheid van zijn tachtigste verjaardag verscheen vorig jaar De bloemen van Jan Siebelink. In maart 2019 verschijnt Siebelinks volgende boek, Jas van belofte (Boekenweekgeschenk 2019).

Jan Siebelink heeft een verfijnde stijl van schrijven. Hij weet locaties en personen haarscherp neer te zetten. Daardoor komen personages tot leven en boeit zijn werk lezers van de eerste tot de laatste pagina.

Op 22 januari is deze top-auteur te gast in Schouwburg Cuijk waar hij wordt geïnterviewd door Tijn Heijl, voormalig docent Nederlands. Ook boekhandel Readshop Cuijk is aanwezig. Uiteraard zal Jan Siebelink zijn boeken signeren.


Kaarten kosten €16,- en zijn verkrijgbaar via de website en aan de theaterkassa.


Foto: Sacha de Boer

Datum

22  dinsdag 22 januari 2019 om 20.15 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk