Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Nol Havens; Suzanne voorbij ...

‘Suzanne… Suzanne… Ik ben stapelgek op jou.’ We kunnen het allemaal nog woordelijk meezingen. En… het brengt ons allemaal terug naar die ene periode in je leven. Over de hele wereld klinkt het lied nog steeds uit radio’s en wordt er bij tijd en wijle uit volle borst meegezongen. Suzanne. De wereldhit van VOF de Kunst/The Art Company. Ferdi Lancee schreef het, Nol Havens zong het. Miljoenen platen werden er verkocht en in 7 landen stond VOF de Kunst op de eerste plaats van de hitparade…mooie verhalen.


Na jaren met VOF de Kunst over de wereld getoerd te hebben, richtte Nol zich weer op Nederland met de hit ‘Een kopje koffie’ als gevolg.

Oude liefde roest niet. Dat blijkt in 2019, Nol zingt en speelt liedjes uit zijn eigen repertoire en laat een aantal liedjes horen die belangrijk zijn geweest, veel meegemaakt en veel te vertellen. In ‘Suzanne voorbij’ word je meegenomen langs 30 jaar VOF de Kunst. Herinneringen en herkenbaarheid, mooie en ook zware tijden. Met twee benen op de grond na het overlijden van zijn vrouw, zijn vader, zijn zus en zijn beste vriend. Het bracht veel veranderingen en verdriet met zich mee. En wat vond hij nou van dat succes als nuchtere Brabander? Hij zal het je allemaal vertellen en je mag vragen stellen over foto’s en liedjes én je mag meezingen als je de behoefte voelt. Nol met zijn gitaar na jaren alleen op een podium. Een erg leuke voorstelling. Tip: idee voor een vriendenuitje!


Boek je voor een groep en wil je na afloop een arrangementje met een hapje en drankje? Informeer naar de mogelijkheden!


Na afloop nazit met één kopje.. bruine bonensoep.

Toegangsprijs: € 15,00 (inclusief kop koffie/thee, garderobe en parkeren)

Datum

20  zondag 20 januari 2019 om 15.30 uur

Website en social links

www.nolhavens.nl

Adres

Huistheater de Steenakker

Steenakkerstraat 5

5443 NK Haps