Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Cuijkse Taizéviering in teken van Advent

In de St. Martinuskerk in Cuijk wordt op vrijdag 7 december 2018 om 19.00 uur een Taizéviering gehouden. De viering is een initiatief van de H. Martinus parochie Cuijk en staat in het teken van Advent, de periode van voorbereiding op het Kerstfeest.


In de viering zingen de aanwezigen passende liederen uit Taizé, afgewisseld met gebed, korte bijbellezingen en een meditatief moment van stilte. De zang wordt op piano begeleid door kerkmusicus Marcel Siebers uit Cuijk.

De liederen van Taizé zijn kort, eenvoudig en meerstemmig en gemakkelijk mee te zingen. Sommige Taizéliederen zijn heel bekend, zoals bijvoorbeeld Ubi caritas of Als alles duister is.

Bij de Taizéviering in Cuijk zitten de aanwezigen in een speciaal gecreëerde intieme ruimte vóór in de Martinuskerk. De totale viering duurt ca. 45 minuten. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een kop koffie of thee na te praten en een kijkje te nemen bij de speciale boekentafel. Iedereen, jong en oud, is van harte uitgenodigd deze Taizéviering bij te wonen! Kijk voor meer info en inspiratie op onze Facebookpagina.

Datum

7  vrijdag 07 december 2018 om 19.00 uur

Website en social links

Adres

St. Martinuskerk

Kerkstraat 10

5431 DH Cuijk