Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Verrassend Cultuur Café Cuijk

Helemaal in de lijn van deze periode in het jaar biedt het programma van het 2e Cultuur Café Cuijk op vrijdagmiddag 30 november een verrassend programma.

Singer – songwriter Chris Dols treedt op met enkele van zijn liedjes, maar verrassend genoeg komt ook een andere kwaliteit van hem aan het licht. In Stichting De Kneep hebben heel wat regionale schrijvers en dichters zich verenigd. In maart van dit jaar organiseerden zij het eerste Boek & Bal in het Land van Cuijk. Geurt Franzen, lid van de groep, komt vertellen over dit schrijverscollectief en hun

mogelijke verdere activiteiten.


Een speciale plaats in dit Cultuur Café Cuijk is er voor Ton Bongartz, de zojuist vertrokken voorzitter van Stichting Beeldentuin en Heemtuin. Het gebied rond de Kerkstraat is het visitekaartje voor cultureel en toeristisch Cuijk. Een goed moment om terug te kijken op de laatste jaren waarin heel veel wél en ook niét gebeurd is.


Harmonie Gaudete in Domino presenteert volgend jaar een Maestro Concert zoals dat bekend is van het gelijknamige populaire TV – programma. Een tweetal kandidaten komt in dit CCC ‘proef dirigeren’.

Het Cultuur Café Cuijk 6.2 wordt op vrijdagmiddag 30 november van 16.00 – 18.00 uur gehouden in café De Kansas aan de Kerkstraat in Cuijk. De entree is vrij en het 1e kopje koffie of thee is gratis!

Datum

30  vrijdag 30 november 2018 om 16.00 uur

Website en social links

www.cultureelhartcuijk.nl

Adres

Kansas

Kerkstraat 7

5431 DS Cuijk