Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Zorgen voor je familie in verschillende culturen

Centrum Mantelzorg Land van Cuijk organiseert samen met Intercultureel Centrum Safina een informatiebijeenkomst over Zorgen voor je familie in verschillende culturen.


Zorgen voor elkaar is iets wat per cultuur anders wordt ingevuld. Wat we normaal vinden, hangt vaak af van onze achtergrond. Het is bijvoorbeeld cultureel bepaald of een mantelzorger ook aan zichzelf mag denken of niet. Ook hulp vragen is niet in alle culturen

vanzelfsprekend.


Deze thema’s zijn onderwerp van gesprek tijdens de bijeenkomst van Centrum Mantelzorg en Intercultureel Centrum Safina. Enkele mantelzorgers vertellen uit eigen ervaring en daarop kunnen de aanwezigen reageren. Doel is om elkaar nieuwe gezichtspunten en tips aan te reiken. De avond wordt speciaal georganiseerd voor mantelzorgers uit alle culturen. De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor alle belangstellenden, mantelzorgers en professionals/vrijwilligers uit het Land van Cuijk. Voor meer informatie en aanmelden, neem contact op met het Centrum Mantelzorg via telefoonnummer 0485-846739 of via onze website.

Datum

29  donderdag 29 november 2018 om 10.00 uur

Website en social links

www.mantelzorglvc.nl

Adres

Dienstencentrum

Zwaanstraat 7

5431 BR Cuijk