Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Boeken proeven



BiblioPlus organiseert i.s.m. De Kneep het nieuwe concept Boeken Proeven. Zes smaakmakende regioschrijvers zetten momenteel hun tanden in hun favoriete Sprinter boeken, en tippen op 2 november welke jij zeker ook moet proeven. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje in huiskamersfeer, muzikaal omlijst door The Allyway. Een kaartje kost 6 euro.


Tijdens Boeken Proeven kan het publiek informeel aanschuiven en inspiratie opdoen. In drie rondes van een half uur vertellen de regioschrijvers in duo’s over de sprinters en andere boeken die ze hebben gelezen en de moeite waard zijn. Tussendoor is er ruimte voor een hapje, drankje en muziek, en de avond wordt ook muzikaal afgesloten. Dus, lees je graag, maar weet je nog niet welk boek je op je verlanglijstje moet zetten? Kom dan Boeken Proeven.


De regioschrijvers die je deze avond kunt ontmoeten zijn Nico Beemsterboer, Lotte Janssen, Paul Kater, Anne Gerritsma, John van Raaij en Lotte Samarah Hermens. Zij proeven de sprinters alvast voor. Sprinters zijn de nieuwste boeken die je twee weken bij de bibliotheek kunt lenen. De regioschrijvers tippen je welke sprinter je echt gelezen moet hebben.


Dus: Laat je op 2 november door regioschrijvers inspireren. Welke sprinter komt er op jouw verlanglijstje?


Website:

https://biblioplus.biblio-shop.nl/activiteiten/inschrijven/3329/boeken-proeven#

Datum

2  vrijdag 02 november 2018 om 19.30 uur

Website en social links

biblioplus.biblio-shop.nl

Adres

BiblioPlus

Kaneelstraat 64

5431 DZ Cuijk