Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Sonja Barend te gast in Cuijk

In het nieuwe seizoen heeft BiblioPlus diverse literaire lezingen geprogrammeerd. Nieuw daarin is de serie Literaire Ontmoetingen in samenwerking met en in de Schouwburg Cuijk. De serie gaat van start op dinsdag 23 oktober met de komst van Sonja Barend. Sonja Barend was decennialang één van de meest vertrouwde gezichten op de Nederlandse televisie. Haar heldere en betrokken manier van interviewen is een voorbeeld en inspiratie voor velen. Zij tekende haar levensverhaal op in het boek ‘Je ziet mij nooit meer terug’.

In deze indringende memoires is ze niet langer degene die alleen vragen stelt, maar zoekt ze ook de antwoorden. Vragen die haar al sinds haar jonge jaren achtervolgen over het lot van haar vader en moeder in oorlogstijd. Al zoekende probeert ze inzicht te geven in wat haar gedurende haar hele loopbaan heeft bewogen en de richting van haar televisiewerk heeft bepaald. Daarmee komt Sonja Barend, die voor iedereen al zo vertrouwd was in de huiskamer, nóg dichterbij.


Sonja Barend wordt op 23 oktober over haar boek geïnterviewd door Eric Reijnen Rutten, journalist van De Gelderlander. Boekhandel De Readshop uit Cuijk is aanwezig om het boek te verkopen. Sonja Barend zal na afloop signeren. De avond begint om 20.15 uur. Toegangskaarten kosten €16,- per stuk en zijn verkrijgbaar via de website en aan de kassa van de schouwburg.


Foto: Sascha de Boer

Datum

23  dinsdag 23 oktober 2018 om 20.15 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk