Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Het Jubilarissenconcert van Muziekvereniging Juliana

Zaterdagavond 20 oktober organiseert muziekvereniging Juliana haar jaarlijkse Jubilarissenconcert. Dit jaar worden er 4 leden gehuldigd die maar liefst 50 jaar lid zijn van de Hapse muziekvereniging en 1 medelid viert haar 25 jarig lidmaatschap.


De vier gouden jubilarissen zijn Antoinette Bongers, Hennie van Dijk en het muzikale echtpaar Maarte en Riet van Grinsven. Zij allen werden in 1968 lid van de toenmalige Fanfare Juliana. Daisy van Dijk, dochter van gouden jubilaris Hennie van Dijk viert haar zilveren jubileum. Te gast op deze muzikale avond is Harmonie Meer Vreugd uit Gassel. Naast de huldiging van de jubilarissen treedt ook het bijzonder LPM 30+ orkest op. Vorig jaar startte Juliana zeer succesvol het zeer succesvolle project Let's Play Music 30+ op. Dit project leverde ruim 25 nieuwe muzikanten die op latere leeftijd zijn begonnen met het bespelen van een instrument.

Op voor de muziekvereniging. Ondertussen is de 2e lichting al van start gegaan. De LPM 30+ groep treedt samen op met het orkest van Muziekvereniging Juliana hetgeen een orkest van bijna 80 muzikanten oplevert. Uiteraard zorgt het orkest van Juliana ook weer voor het nodige vuurwerk. Op het programma staan ondermeer een aantal muzieknummers welke vocaal worden ingevuld door een aantal Music Night 2018 artiesten. De avond vindt plaats in zalencentrum de Posthoorn, de toegang is gratis en start om 20.00 uur. De jubilarissen worden gehuldigd door dhr. Jos Verbeeten, vice-voorzitter van de Brabantse Bond voor Muziekgezelschappen.

Datum

20  zaterdag 20 oktober 2018 om 20.00 uur

Website en social links

www.mvjuliana.nl

Adres

De Posthoorn

Kerkstraat 6

5443 AB Haps

advertentie