Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

ANWB fietsverlichtingsactie

Afgelopen winter heeft 67% van de Nederlanders een onveilige verkeerssituatie meegemaakt door fietsers zonder licht*. Daarom komt Repair Café Cuijk samen met de ANWB Lichtbrigade in actie om te zorgen dat de wielrijders in Cuijk en omgeving met goede fietsverlichting op pad gaan. Fietsverlichting is erg belangrijk, want de kans op een aanrijding daalt met 20%. 

Repair Café Cuijk vindt het belangrijk dat alle inwoners veilig kunnen fietsen. Helemaal in de wintertijd als de dagen korter worden. 


Fietsverlichtingsactie

Repair Café Cuijk heeft van de ANWB Lichtbrigade een toolkit gekregen om o.a. de fietsverlichting van onze bezoekers te controleren en eventueel te repareren. De fietsverlichtingsactie vindt plaats op 


ANWB Lichtbrigade

Vanaf 1 oktober organiseert de ANWB Lichtbrigade met de hulp van circa 11.00 vrijwilligers meer dan 2.600 acties door het hele land op basisscholen en middelbare scholen, clubs en verenigingen. 


Meer weten over dit maatschappelijke initiatief? Kijk voor meer informatie over de ANWB Lichtbrigade: anwb.nl/lichtbrigade


Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@repaircafecuijk.nl of u kunt bellen op nummer 06-21879211 


Datum

20  zaterdag 20 oktober 2018 om 09.00 uur

Adres

Het Doehuis

Padbroek

5431 JR Cuijk

advertentie