Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

De dag van Duurzaamheid in Cuijk

Wij Gaan Voor Groen


In het kader van De Dag van de Duurzaamheid organiseert BiblioPlus i.s.m. Gemeente Cuijk en het Cuijks Energie Collectief de reeks Wij Gaan Voor Groen. De reeks bestaat uit vier woensdagavonden in oktober die elk in het teken van duurzaamheid staan. Op 10 oktober, de dag van de duurzaamheid, staat het programma in het teken van zonnepanelen. De toegang is gratis, aanmelden is wel verplicht.

Zonne-energie op eigen of andermans dak.

Wat zijn de mogelijkheden voor mij en waar moet ik rekening mee houden als ik zonnepanelen wil aanschaffen? Daar kunt u antwoord op krijgen tijdens deze bijeenkomst. Er is een onafhankelijke

energieadviseur aanwezig en de gemeente Cuijk en het Cuijks Energie Collectief zullen u bijpraten over de mogelijkheden van zonnepanelen; zon op eigen dak (door de gemeente Cuijk) en zon op

andermans dak (door het Cuijks Energie Collectief).


Wij Gaan Voor Groen reeks

Na de lezing over de verborgen impact (3 oktober) en informatieavond over zonne-energie van 10 oktober duiken we op 24 oktober met KlimaatGesprekken in de Tegenlicht aflevering ‘Worsteling van de Groensmens’, en op 31 oktober sluiten we de reeks af met een praktische avond over de vraag:

Wat kun je zelf doen tegen de gevolgen van klimaatverandering?

De avonden van de reeks Wij Gaan Voor Groen zijn gratis toegankelijk, maar er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je daarom wel even aan via de website.

Momenten

10  woensdag 10 oktober 2018 om 20.00 uur
24  woensdag 24 oktober 2018 om 20.00 uur
31  woensdag 31 oktober 2018 om 20.00 uur

Website en social links

www.biblioplus.nl

Adres

BiblioPlus

Kaneelstraat 64

5431 DZ Cuijk