Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

De Gezondheidbeurs

Toe aan een gezond dagje uit vol belevenissen? Dan moet je op 15 en 16 september 2018 in het Ebben Inspyrium zijn! Maak kennis met meer dan negentig exposanten, volg workshops, laat je inspireren tijdens lezingen, maar bovenal: BELEEF HET!


In 2016 hebben 3.300 bezoekers uit de hele regio voor het eerst kennisgemaakt met De Gezondheidsbeurs. Een ontmoeting die volgens gasten en exposanten absoluut naar meer smaakt. In september is het eindelijk weer zover! Direct bij binnenkomst word je verrast door de sfeer & beleving. Op deze beurs geen traditionele stands, maar een verfrissend nieuw beursconcept met een natuurlijke uitstraling en een informele sfeer. Exposanten vertellen niet alleen over hun dienstverlening; jij kunt het direct ervaren!


Ontdek via de meest interessante tests hoe gezond jij bent. Werk je in het zweet met je vrienden tijdens een sportieve workshop. Kook de lekkerste gezonde gerechten onder begeleiding van een sterrenchef. Geniet van een heerlijke beautybehandeling. Ontspan met een yogasessie. Proef de meest smakelijke (h)eerlijkheden uit de regio. En laat jouw kinderen, onder professionele begeleiding, genieten van onze Kids Playground. Zo is De Gezondheidsbeurs bij uitstek hét gezondste dagje uit in de regio voor jong en oud.


Momenten

15  zaterdag 15 september 2018 om 10.00 uur
16  zondag 16 september 2018 om 10.00 uur

Website en social links

www.degezondheidsbeurs.nl

Adres

Ebben Inspyrium

Beerseweg 45

5431 LB Cuijk

advertentie