Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Beers Best

De traditionele snuffelmarkt, de altijd gezellige kindermarkt, de braderie en vele spetterende optredens en demonstraties: op zondag 1 juli om 11.00 uur klinkt het startschot voor Beers Best! Ieder jaar weer weten duizenden mensen – jong en oud – uit de regio dit zinderende zomerfestijn in ons mooie dorpje Beers te vinden.


Op de snuffelmarkt is zoals elk jaar een grote variëteit aan bruikbare spullen te vinden. Daarnaast zijn er een kindermarkt, waar kinderen hun speelgoed verkopen, een hobbymarkt en een grote braderie. 


Speciaal voor deze bezoekers komt Chance4dance weer naar Beers Best. Net als voorgaande jaren zal Chance4dance er weer een geweldig dansspektakel van maken.


Ook Sportvereniging Olympia Cuijk komt dit jaar demonstraties geven tijdens Beers Best. Turnen, gymmen, sportkidz, sportfit, trampoline en freerunnen, dat zijn de disciplines die er bij Olympia aangeboden worden. Tijdens Beers Best zullen zo veel mogelijk verschillende groepen hun kunsten vertonen.


Voor vermaak wordt verder gezorgd door Clown Bartino. De Tienmorgen verzorgt wederom een kinderboerderij met een knuffelkoe, scharrelkippen, konijnen, geitjes en cavia’s. Na het spelen met de dieren van de kinderboerderij kunnen kinderen die dat willen geschminkt worden, of zich even lekker uitleven op het multiplay springkussen. Ook mogen alle kinderen proberen een heuse minigraver te besturen. En natuurlijk zijn de mensen van Duikteam Atlantis uit Cuijk weer van de partij. Bezoekers van Beers Best kunnen met persluchtmaskers een duik maken in het bassin.


Wilt u vervolgens eventjes uitrusten, dan bent u in onze feesttent op de juiste plek. Hier kunt u pauzeren met een kop koffie of thee of een ander drankje. U kunt dan genieten van optredens van Showband Mixure Music.


Voor degenen die honger hebben, zijn er de hele dag diverse versnaperingen te verkrijgen.


En wie een gokje wil wagen, kan vanuit de feesttent uiteraard weer meedoen met het Rad van Avontuur. Dat begint rond 12.30 uur te draaien. Zorg dat u op tijd bent! Er zijn ook dit jaar prachtige prijzen te winnen.


Iedereen is van harte welkom vanaf 11.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 3,00 inclusief een kopje koffie of thee. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Meer informatie over Beers Best is te vinden op de website.


Graag tot ziens op zondag 1 juli

Datum

1  zondag 01 juli 2018 om 11.00 uur

Website en social links

www.beersbest.nl

Adres

Beers Best

Beers

5437 AK Beers