Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Nacht van een Goei Leven

Op bijzondere locaties in het land van Cuijk

Beleef de kortste nacht op bijzondere locaties in het Land van Cuijk Op zaterdagavond 23 juni vindt in het Land van Cuijk de Nacht van een Goei Leven plaats. Een uniek evenement op tenminste negen bijzondere locaties: Op het water, in de bossen, langs de velden en aan dorpspleinen. Dit mag je niet missen!

 

Programma

Op de website vindt u alle evenementen van de Nacht van een Goei Leven. Wilt u zaterdag 23 juni blijven overnachten of een weekend weg? Beleef de kortste nacht van 2018 op bijzondere locaties in het Land van Cuijk. In onze regio vindt u tal van B&B’s, hotel, vakantiewoningen, groepsaccommodaties, campings, camperplaatsen en jachthavens.


Geheel verzorgd weekend

Wilt u tijdens de Nacht van een Goei Leven een heel weekend in het Land van Cuijk doorbrengen? Dan kunt u gebruik maken van onze speciale aanbieding: een 2-daags arrangement Beleef de Nacht van een Goei Leven voor €129 euro per persoon. Kijk op de site voor meer informatie.


Andere activiteiten op 23 en 24 juni

Wilt u langer blijven? Op zowel zaterdag 23 juni als zondag 24 juni worden overdag tal van andere activiteiten in het Land van Cuijk georganiseerd. Voor jong en oud. Kijk voor een overzicht van deze activiteiten op de site.


Datum

23  zaterdag 23 juni 2018 om 17.00 uur

Website en social links

www.nachtvaneengoeileven.nl

Adres

Goei Leven

Land van Cuijk

5845 BE Cuijk

advertentie