Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Belevenis Reis Duits Lijntje

Reserveer hier uw ticket

Tijdens de Nacht van een Goei Leven kunt u in Huistheater De Steenakker in Haps een avondvullende Belevenis Reis Duits Lijntje met al uw zintuigen beleven. 

  • Op een belevenis brocante ‘Gevonden aan het spoor’ worden verhalen gedeeld, kunt u smullen van lekkernijen, drankjes proeven en voor wie het niet laten kan: mooie spulletjes kopen!
  • Acteur Bart Vaessen vertelt een bijzonder verhaal over Reizen in Victoriaanse tijden. 
  • U geniet van een maaltijd-soepen buffet ‘Van Engeland naar Rusland’.
  • Onder leiding van een ‘Groeter’ maakt u een avondwandeling over de spoordijk van het Duits lijntje naar het voedselbos aan de Steenakker. Met als toet een pure verwennerij!
  • Optioneel kunt u een documentaire film over Het Duits Lijntje bekijken; ‘Sporen naar het Oosten’ van Henk Helsdingen. “Wie vandaag de dag de enkele, schamele overblijfselen aanschouwt van de spoordijk van de voormalige Noord-Brabantsch-Duitse-Spoorweg-Maatschappij, kan zijn ogen nauwelijks geloven als hij in oude publicaties de spoorlijn van Boxtel naar Wezel tegenkomt. Toen met klinkende plaatsnamen als Londen – Berlijn – St. Petersburg. Dit spoortraject was aan het einde van de 19de en eerste helft 20ste eeuw één van de belangrijkste lijnen in het Europese vervoersnet. Nu is de ontmantelde spoordijk een ecologische verbindingszone.” 
  • Duur 55 minuten. Aanvang 21.30 uur. Toegang gratis.


De Belevenis Reis Duits Lijntje start om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. 

De prijs bedraagt Є 32,50 per persoon. Deze prijs is inclusief bovengenoemde eten en drinken maar exclusief andere drankjes!

Reserveer hier uw ticket


Met de aankoop van een ticket gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van dit evenement.


Duits lijntje 

Huistheater De Steenakker ligt direct aan de voormalige spoordijk van het Duits lijntje. De boerderij waarin De Steenakker is gevestigd heeft in de geschiedenis van dit spoor een rol gespeeld. Naast transport werd de trein ook regelmatig gebruikt door koningen en tsaren op reis door Europa. De Steenakker gebruikt de cultuur historie van deze spoorlijn in haar recreatieve programma’s.


Locatie:

Huistheater De Steenakker

Steenakkerstraat 5

5443 NK Haps


Meer informatie:

Huistheater De Steenakker

Elles van Loenen

Telefoon: 0485-310920 06-20507817

Email: info@desteenakker.nl

Belevenis Reis Duits Lijntje

Datum: 23 juni 2018

Tijd: 18.00 – 22.30 uur 

Locatie: Huistheater De Steenakker, Steenakkerstraat 5 in Haps

Kosten: € 32,50 per persoonDatum

23  zaterdag 23 juni 2018 om 16.00 uur

Website en social links

www.desteenakker.nl

Adres

Huistheater de Steenakker

Steenakkerstraat 5

5443 NK Haps

advertentie