Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Open dag Wereldtuin Verdeliet

Ben je nog niet eerder bij Verdeliet geweest? Dan is dit een mooie gelegenheid om de tuin te bezoeken tijdens de jaarlijkse open dag.


Op zondag, 3 juni van 11.00 uur tot 16.00 uur is het weer open dag bij Wereldtuin Verdeliet Land van Cuijk. Iedereen is welkom en kan zien wat er het afgelopen jaar is gebeurd. De kinderen maken een insectenhotel, gaan met de speurtocht op ontdekking in de tuin of spelen in de natuurspeelplek. Wil je meer te weten komen over bijen? Neem dan een kijkje bij de bijenstal en laat je meenemen in de wonderlijke wereld van de bij. Er zijn rondleidingen en voldoende leuke zitjes in de tuin, bij de vijver en in de kas om van de natuurrijke omgeving te genieten.


Er wordt nu volop gezaaid, verspeend, geplant en gewied in de tuin. De eerste (h)eerlijke seizoengroenten zijn nu weer te koop aan de poort (tijdens openstellingstijden). Verder levert Verdeliet groenten en kruiden aan restaurant SMAAK en catering Goed bezig. Binennkort gaan de imkers van de werkgroep bijen weer honing slingeren die de moeite waard is om te proeven. De hop van de bierbrouwers Toebes uit Sint Agatha groeit nu flink en zij gaan met de honing van Verdeliet een bijzondere honingbier brouwen. De verbeteringen de afgelopen jaren die gedaan zijn aan het gebouw, de kas en de entree zijn de moeite van het bekijken waard. Ben je op zoek naar een mooie en geschikte ruimte voor overleg, kleine bijeenkomsten, workshops en cursussen? Kom dan eens een kijkje nemen. Verder kun je terecht bij de wereldtuin voor “Ieder z’n vak” waarin mensen hun eigengemaakte cadeauartikelen verkopen. Het vak is gratis voor een bepaalde tijd en 10 % van de verkochte spullen gaat naar Verdeliet.


Verdeliet is een plaats waar mensen met plezier samenwerken, hun talenten inzetten en ontwikkelen en kennis en ervaring delen, met als motto: doen, delen en beleven.


Datum

3  zondag 03 juni 2018 om 11.00 uur

Website en social links

www.verdeliet.nl

Adres

Verdeliet

Toermalijnlaan 40

5431 ZK Cuijk