Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

De Formule 1 Show

Veel Nederlandse Formule 1-fans kunnen zich geen wedstrijd voorstellen zonder het karakteristieke commentaar van Olav Mol. In de gloednieuwe Formule 1 Show vertelt Mol samen met pitreporter Jack Plooij je álles over de hoogste klasse in de autosport. 

De show is tijdens het raceseizoen te zien in ruim twintig theaters van 19 februari tot en met 23 november 2018. Vandaag starten de eerste theaters met de kaartverkoop.


Formule 1 is in populariteit de snelst groeiende sport van Nederland geworden. En dat mede dankzij Max Verstappen die in 2016 als eerste Nederlander een Grand Prix won. Olav Mol (55) geeft al sinds 1991 commentaar voor NOS, RTL, SBS, Sport 1 en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Verslaggever Jack Plooij (56) verzorgt bijdragen vanuit de pitstraat en interviewt coureurs. Nu staan ze voor het eerst in het theater om hun passie te delen. 


"We trakteren niet alleen op details uit de wereld van Formule 1, maar ook op anekdotes zoals het eerste interview met Michael Schumacher en de geheimen van de rijders” aldus de mannen.


Voor de locaties in februari en maart start vandaag de kaartverkoop via het theater. Voor de andere shows start de verkoop op 3 april.

Datum

29  dinsdag 29 mei 2018 om 20.00 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk

advertentie