Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Workshop Ontspannen Opvoeden!

In de huidige maatschappij is het steeds drukker en wordt er steeds meer van kinderen verwacht. Iedereen herkent wel de volle agenda’s en verwachtingen die gesteld worden. Daarnaast zijn er verschillende kinderen die last hebben van lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, buikpijn of slecht slapen. Als opvoeder kun je er soms je vinger niet op leggen. De drukke agenda’s en daarbij komende gedachten zorgen dat kinderen sneller last hebben van een vol hoofd. Er is minder ruimte voor nieuwe dingen, en de dagelijkse taken kunnen moeite kosten. Overprikkeling, stress en spanning liggen op de loer. Hoe kunnen we kinderen leren om tot rust en ontspanning te komen? En welke bijdrage kun jij als opvoeder leveren?


INHOUD:

In 3 avonden van 2,5 uur krijg je bruikbare tips en word je geïnspireerd om wellicht op een andere manier te kijken naar ontspanning bij kinderen en jouw rol als opvoeder. Tijdens de avonden staan de volgende thema’s centraal:

– overprikkeling en volle hoofden

– stress

– (ont)spanning

Je ontvangt kennis en praktische tips om een ontspannen opvoeding en ontwikkeling voor kinderen te realiseren. Kinderen leren dankzij jou: goed voor zichzelf te zorgen, taken uit te voeren en nieuwe uitdagingen aan te gaan om zichzelf te ontwikkelen. Geschikt voor ouders/professionals met kinderen in de leeftijd 0 - 12 jaar.


DATA:

15, 22 en 29 mei 2018 van 19.30 - 22.00 uur


KOSTEN:

De kosten bedragen € 95 p.p., wanneer je met 2 of meer personen inschrijft betaal je slechts € 85 p.p.. De prijs per persoon is inclusief: BTW, koffie/thee, materialen tijdens de workshopavonden en uitgebreide reader met de besproken informatie.


Het is belangrijk dat ouders op één lijn zitten in de opvoeding, deze continuïteit komt ten goede aan de ontwikkeling van kinderen. Om deze reden kunnen ouders uit 1 gezin samen inschrijven voor het speciale tarief van € 150.


INSCHRIJVEN:

Om iedereen voldoende aandacht te geven en ruimte te bieden voor het stellen van persoonlijke vragen werk ik in kleine groepen. Wil je zeker zijn van een plaatsje? Mail naar: wendy@coachingspraktijkoow.nl of app/bel naar: 06-45164605.Momenten

15  dinsdag 15 mei 2018 om 19.30 uur
22  dinsdag 22 mei 2018 om 19.30 uur
29  dinsdag 29 mei 2018 om 19.30 uur

Website en social links

www.coachingspraktijkoow.nl

Adres

Coachingpraktijk OOW

Elstweg

5437 PE Beers

advertentie