Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Feestelijke heropening tentoonstelling plus optreden

Wegens succes verlengd: tentoonstelling ‘De Witte Karavaan, 150 jaar Witte Paters en Witte Zusters in Afrika’ in Erfgoedcentrum Nederlands Kloosterleven te St. Agatha.

Gezien de grote belangstelling afgelopen jaar voor de tentoonstelling ‘De Witte Karavaan’ is besloten deze expositie met nog een seizoen te verlengen van 29 april tot 28 oktober 2018. 


Op zondag 29 april a.s. is er een feestelijke (her-)opening met optreden van het Afrikaanse koor van de Charles Lwanga-parochie uit Den Haag. Zij zullen om 14.30 uur een concert geven in de kapel van het Kruisherenklooster met een variëteit aan Afrikaanse liederen. De tentoonstelling is open van 13.00-17.00 uur en is gratis toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Ook kunt u terecht in het bezoekerscentrum voor koffie/thee en kloosterkoek. Tevens is er verkoop van producten van Vlisco-stoffen voor een project in Ghana door Dames van de Zijden Draad. U bent allen van harte welkom!


De tentoonstelling is in het seizoen geopend op de woensdagen, donderdagen, vrijdagen en zondagen van 13.00 uur tot 17.00 uur. Er worden verschillende lezingen gegeven die aanhaken bij de tentoonstelling en er worden enkele concerten gehouden. Raadpleeg hiervoor onze websites.

Datum

29  zondag 29 april 2018 om 13.00 uur

Website en social links

www.erfgoedkloosterleven.nl www.kloostersintagatha.nl

Adres

Erfgoedcentrum Nederlands Kloosterleven

Kloosterlaan 24

5435 XD Sint Agatha