Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Zondag 8 april open dag Medipoort

Zondag 8 april opent Medipoort de deuren voor het publiek. Op interactieve wijze kun je tussen 11.00 en 14.00 uur kennismaken met wat de verschillende zorgverleners allemaal doen in het voormalige Rabobank-gebouw aan de Spinding in Cuijk.


“Onze cliënten informeren vaak naar wat voor andere bedrijven er nog meer in Medipoort zitten”, vertelt Sjors Hofmans van Fysiotherapie Hofmans van Benthum. “Tijdens de open dag kun je dit nu ontdekken. Er valt van alles te beleven”, gaat Julius Heijnen van Rebis Kinder Psychiatrisch Centrum verder. “Zo kun je bij de fysio verschillende oefeningen doen, bij de podotherapeut wordt een

blauwdruk van je voet gemaakt en bij ons gaan we in groepjes aan de slag.”


Volgens Marlous van Megen van de Cuijkse Psychologen Praktijk is de open dag geschikt voor alle leeftijden. “De kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen of juist creatief aan de slag met

tekeningen en kleurplaten.” “Natuurlijk hebben we ook aandacht voor de innerlijke mens”, lacht Heidi van Werkhoven (Logopediepraktijk H.J. van Werkhoven – Spronk). “En dat helemaal in lijn van ons centrum.” Er is een lift aanwezig, zodat de open dag ook geschikt is voor allen die minder mobiel zijn.


In Medipoort zijn verschillende zorgpartijen geclusterd op één locatie. Naast de hierboven genoemde bedrijven, zijn dat Huisartsenpraktijk Traverse, Apotheek Cuijk, Stichting Pantein, Indigo, Psychotherapie De Haas, Baseline Diëtisten, Prikpost Canisius Ziekenhuis, Dermediq, Podotherapie Hermanns, Relatie- en gezinstherapie Relatief en Mardett Hypnose Therapie.


Er zijn daarnaast nog enkele ruimtes beschikbaar. Voor meer informatie over de ruimtes: info@highinvest.com.Datum

8  zondag 08 april 2018 om 11.00 uur

Website en social links

www.hofmansvanbenthum.nl

Adres

Medipoort

Spinding 13

5431 SN Cuijk

advertentie