Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Cuijkse Kinderbeurs

08/04/2018 Van: 10.00 Tot: 12.30

Cafe De Bond in Cuijk


Telkens weer blijkt dat duur speelgoed, baby- en kinderkleding maar een korte tijd gebruikt en gedragen wordt. De materialen zijn dan nog in zeer goede staat en kunnen makkelijk nog een ronde mee bij andere kinderen. Het is zeker de moeite waard om te komen kijken voor leuk, goedkoop, kwalitatief goed speelgoed, baby- en kinderkleding.


Tijdens de Cuijkse Kinderbeurs is er een ruim aanbod van baby- en kinderkleding, speelgoed en kinderartikelen. Denk hierbij aan babykleding maat 50 t/m 80, kinderkleding maat 86 t/m 158, fietsjes, eetstoeltjes, autostoeltjes, badjes, wandelwagens, puzzels, boekjes, lego, Duplo, Fisher Price etc. Ook zijn er deze editie leuke plaatselijke ondernemers aanwezig met kindgerelateerde producten of diensten.


Kom tweedehands shoppen op de Cuijkse Kinderbeurs! Dit geldt niet alleen voor (aanstaande) ouders, maar ook zeker voor opa’s en oma’s, gastouders, peuterspeelzalen etc.


De Cuijkse Kinderbeurs vindt plaats op zondag 8 april 2018 van 10.00 – 12.30 uur in Café De Bond, Beversestraat 18 in Cuijk. Naast binnentafels is er ook een leuk buitenmarktje, met een springkussen, speeltoestel en schminkhoek voor de kinderen.


De entree is €2,- en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. Extra geld pinnen is mogelijk bij de entree. Verder is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Op loopafstand vanaf Station Cuijk (5 min).


Website:

www.cuijksekinderbeurs.nl

Datum

8  zondag 08 april 2018 om 10.00 uur

Website en social links

www.cuijksekinderbeurs.nl

Adres

De Cuijkse Kinderbeurs

Beversestraat 18

5431 SH Cuijk

advertentie