Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Rene van Meurs Ik beloof niks in Theater de Weijer Boxmeer

De afgelopen tijd heeft René van Meurs weer van alles meegemaakt waar hij jullie vanavond heel graag over komt vertellen.


Dingen die hij echt moet delen en dingen die jullie echt moeten horen. Het zou zomaar weer een avond vol mooie verhalen, rake grappen en een flink tempo kunnen worden, maar hij belooft niks. Oh, en misschien dat hij vanavond ook weer een stevig potje zal improviseren. Althans, dat zou kunnen. Dat ligt namelijk ook een beetje aan jullie. Je maakt zo’n avond tenslotte samen, nietwaar?  In principe was hij van plan om vanavond exact te doen wat je van een heerlijk avondje cabaretteketet zou mogen verwachten. Het wordt tijd voor een open vizier, oprechte verbazing en elkaar dan echt leren kennen. Laten we in ieder geval één ding afspreken: jullie zijn allemaal op tijd in het theater en René doet de rest. Dat is dan bij deze zijn laatste belofte. 


Entree: €18,50


P.S. In combinatie met een kaartje voor een film-, muziek- of theatervoorstelling krijg je een mooie korting in ons restaurant De Heerlijkheid, vanaf 2 gangen: €24,95. Het theatermenu is enkel telefonisch te reserveren via 0485-574919

Datum

6  vrijdag 06 april 2018 om 20.15 uur

Website en social links

www.deweijer.nl

Adres

De Raetsingel 1

5831 KC Cuijk

advertentie