Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Guido Weijers Masterclass Geluk

Guido Weijers presenteert een theatercollege over de wetenschappelijke kant van geluk.


We worden doodgegooid met zelfhulpboeken over ‘geluk', 'wetten voor succes' en 'hoe het optimale uit je leven te halen’. Iedereen die wat filosofische quotes op facebook kwakt, noemt zich personal coach. Mensen vluchten wanhopig in mindfulness of meditatie en luisteren naar klankschalen of andere vegetarische muziek. Naast al het zweverige gedoe, zijn er ook wetenschappelijke onderzoeken en feiten over 'wat mensen gelukkig maakt’ en ‘hoe je geluk kunt beïnvloeden’. Maar hoe zit het nu echt? Guido Weijers kan het u vertellen.


Weijers volgde zelf Masterclasses over geluk aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over 'The Pursuit of Happines’ en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Guido mag oprecht van geluk spreken. Dat doet hij dan ook! In een kleine twee uur komen tips en tricks voorbij die een weg vrijmaken naar maximaal geluk.


Iedereen die Guido eerder in het theater zag, kent z'n filosofische kant. Deze keer is die onderbouwd met wetenschap i.p.v. grappen.


We beloven dan ook geen ‘cabaret’! Wel garanderen we dat u met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan u bent gekomen.


Ook op jacht naar meer geluk? Wees er dan snel bij!

Datum

8  donderdag 08 maart 2018 om 20.15 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk

advertentie