Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

‘Son Of Town Hall'bij Huistheater de Steenakker.

Het sing en songwriters duo uit Londen UK en Santa Fé US genaamd ‘Son Of Town Hall toert komende twee maanden door Europa en doet één plek in Nederland aan namelijk Huistheater De Steenakker.


Wie zijn Son of Town Hall? Stel je voor dat Simon en Garfunkel verdwaald zijn op zee. Zout in hun baarden, de wind in hun rug en whisky in hun flessen. Welke liedjes zouden ze zingen terwijl ze als melodieuze wildemannen op de planken van hun boot stompen? Welkom bij de mythische wereld van de Son of Town Hall, het ongebruikelijke verbond van Ben Parker uit Londen, Engeland en David Berkeley uit Santa Fe, New Mexico.


Ben Parker is een zeer gewild liedjesschrijver, producent en multi-instrumentalist in Londen. En Berkeley, een beroemde zanger, liedjesschrijver, gitarist en auteur in New Mexico. Samen hebben ze een wereld gecreëerd die tijd en ruimte overschrijdt, compleet met victoriaanse outfits. Liedjes als meditaties over de zee en die smeken om meegezongen te worden. Hun optreden laat je achter met een hart vol gelach en tranen, dronken van het avontuur en de tragische schoonheid van de menselijke bestaan.


“Unique and beautiful, unforgettalbe” Phil Collins. Na afloop nazit met soep en Mexicaanse kippenvleugels. 


Entree: € 17,50 inclusief kop koffie/thee, parkeren en garderobe.

Meer info en tickets via de site!

Datum

25  zondag 25 februari 2018 om 16.00 uur

Website en social links

www.desteenakker.nl www.sonoftownhall.com

Adres

Steenakkerstraat 5

5443 NK Haps