Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Boer zoekt Vrienden

‘Boer zoekt vrienden’ is de naam van de theatervoorstelling die de Beugense toneelvereniging ToBe in juni op de locatie Heiveldsestraat in Beugen gaat spelen. Een toneelstuk rondom een boer die een fortuin heeft verdiend met zijn grootschalig melkveebedrijf.

Hij leeft in weelde en welvaart die hij graag deelt met zijn talrijke vrienden. Maar wanneer het hem financieel even tegenzit, en hij beroep moet doen op die vrienden, laten ze hem in de steek ende boer: die komt tot een radicaal besluit.

De tekst van het stuk is gebaseerd op het toneelstuk ‘Timon van Athene’ van William Shakespeare. Regisseur Mart-Jan Zegers heeft het herschreven tot een lichtvoetig hedendaags drama met komische elementen over maatschappelijk actuele onderwerpen.

Het 16e-eeuwse stuk is zo herschreven dat de Beugense acteurs zich er volledig in kunnen inleven.

Om deze unieke en komische familievoorstelling van extra elan te voorzien, is er een speciaal gelegenheidsorkest samengesteld onder leiding van Mariska Brienen-van Melis die de voorstelling muzikaal zal omlijsten.

Er wordt ook weer veel aandacht besteedt aan een sfeervolle aankleding van het buitenterrein aan de Heiveldsestraat.

De voorstellingen zijn op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni om 20.00 uur. Reserveer tickets via “tobebeugen.nl” of koop een kaart in het MFC in Beugen.

Momenten

21  vrijdag 21 juni 2024 om 20.00 uur
22  zaterdag 22 juni 2024 om 20.00 uur

Adres

ToBe Beugen

p/a Provincialeweg 19

5835 CZ Beugen