Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Magical World of Circus in Overloon

Sandor Donnert is een internationale showregisseur en is o.a. producent van het Kerstcircus in Den Haag en regisseur van het Kerstcircus in Aachen. Hij is met name actief in Europa, maar reist de hele wereld af om zijn werk te verrichten. Als gekende agent voor circusartiesten selecteert hij de meest indrukwekkende acts die het publiek versteld laat staan.

Deze ervaringen brengt hij voor u samen in een circusshow met internationaal bekroonde artiesten. Ruim twee uur spanning en sensatie in en boven de circuspiste.


Het programma is zorgvuldig samengesteld met artiesten uit de hele wereld. Talent van eigen bodem is Ezra Veldman, hij presenteert een razendsnelle Diabolo-act. Clown Marco Mariani maakt groot én klein aan het lachen met zijn komische reprises. Elegance boven in de nok van het circus wordt gepresenteerd door Miss Stefania en hele bijzondere komische kunsten met een ballon worden vertoond door Bubbleman Kevin.


Van Monte Carlo naar Nederland.


Ook dit jaar ontbreken er geen dieren en hebben wij Elisa Cussadiè kunnen contracteren met haar Papegaaien. Elisa stond afgelopen Januari nog op het befaamde Circusfestival van Monte Carlo. Met haar papegaaien kreeg zij uit handen van Prinses Stefanie een Bronzen Clown overhandigd. Wij als circus zijn trots haar dit jaar te kunnen presenteren aan ons hooggeeërd publiek.

Momenten

16  dinsdag 16 mei 2023 om 16.00 uur
17  woensdag 17 mei 2023 om 15.00 uur

Website en social links

www.magicalworldofcircus.com

Adres

Magical World of Circus

Stevenbeekseweg 2

5825 JC Overloon