Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Bibliotheek met inwoners in gesprek over Digitaal Burgerschap

Digitaal Burgerschap betekent dat mensen zich online actief, vaardig en weerbaar kunnen bewegen.


Met praktische workshops en interessante lezingen wil de Bibliotheek iedereen in het Land van Cuijk en Maasduinen hier verder meehelpen. Om te achterhalen waaraan inwoners in de leeftijd 50-75 jaar op dit gebied behoefte hebben, gaat de bieb met hen in gesprek op 10 en 25 mei.


Om dat gesprek over Digitaal Burgerschap aan te gaan organiseert BiblioPlus twee momenten - zogeheten focusgroepen - waaraan mensen tussen de 50 en 75 jaar éénmalig kunnen deelnemen. De

gesprekken duren ongeveer 2,5 uur en de gespreksgroepen bestaan uit 10-12 mensen. Iedereen die meedoet krijgt na afloop een muzikale kleinigheid: een Spotify abonnement, waarmee men favoriete muziek kunt luisteren zonder reclame.


De focusgroepen vinden plaats op woensdagavond 10 mei en donderdagavond 25 mei vanaf 19.00 uur in de Bibliotheek van Boxmeer.


Aanmelden kan via de website van BiblioPlus: a.witsiers@biblioplus.nl., of door een mail te sturen naar info@biblioplus.nl onder vermelding van ‘deelname focusgroep digitaal burgerschap’.

Momenten

10  woensdag 10 mei 2023 om 19.00 uur
25  donderdag 25 mei 2023 om 19.00 uur

Website en social links

biblioplus.op-shop.nl

Adres

de Bibliotheek van Boxmeer

Kaneelstraat 64

5431 DZ Boxmeer