Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Concert - The Reflex - the world’s best Duran Duran project + Los Gringos

Stap samen met Marty & Jennifer in de DeLorean tijdmachine en laat je terugsturen naar de jaren 80 waar je op de eerste rij staat bij een concert van Duran Duran en geniet van alle hits!


De ene vrijdag is de andere niet. En dat geldt zeker voor vrijdag 21 april, want dan staat de kersverse band The Reflex - the world’s best Duran Duran project - op het podium van Gryphus. De Britse new wave band Duran Duran was groot in de jaren 80. Het goed geklede vijftal rond zanger Simon Le Bon viel op door hun spraakmakende videoclips en reeg de hits aan elkaar: The Reflex, Girls On Film, Notorious, Hungry Like The Wolf, Wild Boys, Is There Something I Should Know, Save A Prayer en de James Bond titelsong ''A View To A Kill'' om er maar eens een paar te noemen. Voor de een beminde klassiekers, voor de ander guilty pleasures. Maar voor iedereen gewoon erg goed en super lekker. Stap samen met Marty & Jennifer in de DeLorean tijdmachine en laat je terugsturen naar de jaren 80 waar je op de eerste rij staat bij een concert van Duran Duran en geniet van alle hits!


Drummer van The Reflex is Ger Joosten uit Vierlingsbeek, ook bekend van zijn andere project ''LikeU2''. En omdat Ger van alle muzikale markten thuis is, zit hij ook achter de drumkit van zijn eigen voorprogramma Los Gringos. Dit powertrio opent de avond met heerlijke pop- en rockcovers van grootheden als The Cult, Snow Patrol, Lenny Kravitz en Radiohead. Te laat komen vanavond is dus geen optie!


zaal open: 20.30 uur > entree: 10,00 euro | <20 jaar: 8,00 euro > reserveren: www.gryphus.nl

Datum

21  vrijdag 21 april 2023 om 20.30 uur

Website en social links

www.gryphus.nl

Adres

Gryphus

Grotestraat 18a

5821 AE Vierlingsbeek