Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Rave in je bil

House is terug in Boxmeer!

Het is geen grap; op 1 april staat de foyer van Riche in het teken van een avond vol kwaliteitshouse.


Hoewel het al langer jeukte om weer iets te organiseren, gaf de vrouw van een van de organisatoren de doorslag; het moest er maar eens van komen; een intieme avond met alleen maar goede muziek. “Rave in je bil” is een avond bomvol muziek uit verschillende elektronische genres, maar met kwaliteit.


De organisatie achter het feest “Rave in je bil” bestaat voor een groot deel uit een kleine club van de oprichters van het voormalige evenement “Feestje aan de gracht”, destijds het enige echte house-evenement van de regio met een line-up van internationale allure. Voor deze avond slaan zij de handen ineen met hun collega’s en vrienden van Muziekpark.


Op 1 april nemen drie van de organisatoren, tevens drie residents van “Feestje aan de gracht” het grootste gedeelte van de avond voor hun rekening; Q-N, Bice-Beat en Timbalism.

Zij hebben voor deze editie de oprichter van het knusse “Raketfestival” uitgenodigd om hen deze avond te complementeren. Verwacht een topavond met house, techno, tech-house en andere stijlen.


“Rave in je bil” is op zaterdag 1 april in de foyer van Hotel Riche in Boxmeer. De deuren gaan om 20.30u open en sluiten om 2.00u. Kaartjes zijn te koop op: www.raveinjebil.nl (€12,50) of op de avond zelf aan de deur verkrijgbaar. (€15)

Datum

1  zaterdag 01 april 2023 om 20.30 uur

Website en social links

www.raveinjebil.nl

Adres

Rave in je bil

Steenstraat 51

5831 JB Boxmeer