Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Lezing en opleiding Luisterkind door Anke van Leeuwen in ’t Helder Overloon

Op dinsdag 17 januari zal Anke van Leeuwen een lezing geven over haar werk als luisterkindwerker. Tevens start binnenkort de opleiding Luisterkind.


Als mens hebben we alle wijsheid in onszelf zitten, maar door ervaringen, overtuigingen, trauma’s, opvoeding, waarden en normen, kan deze wijsheid soms ver weg en diep verstopt zitten. Vele lagen zijn er overheen gekomen, waardoor de wijsheid niet meer te horen of te voelen is voor de persoon zelf.

Als Luisterkinderwerker ga je juist voorbij deze laagjes en maak je contact met de wijsheid van de volwassene of het kind. Hierdoor kan de persoon zelf, tijdens de Luisterkind-afstemming, veel van zijn eigen vragen beantwoorden, veranderingen in de energie in gang zetten en praktische handvatten geven voor zichzelf.

Tijdens de lezing vertelt Anke op persoonlijke wijze over haar werk als Luisterkindwerker en de weg hier naartoe. Ze neemt je mee in haar eigen leven door middel van persoonlijke ervaringen, wandelverhalen en eigen geschreven gedichten, waarbij het ‘contact op zielsniveau’ centraal staat.

De lezing vindt plaats op dinsdag 17 januari 2023 van 19.30 tot 21.30 uur. Inloop vanaf 19.15 uur. De bijdrage is € 10,00. Aanmelden kan via info@ankevanleeuwen.nl.


Tijdens de CRKBO erkende opleiding leer je werken met de unieke Luisterkindmethode. Je leert de theorie en gaat al snel praktisch aan de slag met het maken van Luisterkindafstemmingen. Je hebt 5 lesdagen op locatie.

Start van de opleiding is op zaterdag 7 januari 2023 of dinsdag 14 maart 2023.

Anke is opgeleid door Diana Hendriks, de grondlegger van de Luisterkindmethode.


Voor meer informatie en overige lesdata kunt u kijken op www.ankevanleeuwen.nl.


Locatie lezing en opleiding: Ontmoetingspunt ’t Helder gelegen aan de Helderseweg 31 te Overloon. www.helder-overloon.com.

Datum

17  dinsdag 17 januari 2023 om 19.30 uur

Website en social links

www.ankevanleeuwen.nl www.helder-overloon.com

Adres

Ontmoetingspunt 't Helder

Helderseweg 31

5825 CE Overloon