Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Cabaret - Kees van Amstel - Vluchtweg altijd vrijhouden

Kees van Amstel is een Nederlandse comedian, cabaretier, columnist, schrijver, acteur en daarnaast een fervent onderwijsmannetje. Je kent hem onder andere als vaste comedian bij Comedytrain, schrijver en acteur bij het satirische sketchprogramma Klikbeet, vaste columnist op NPO Radio 1 bij De Nieuws BV, grappenmaker voor Spijkers Met Koppen en één van de breinen achter Dit Was Het Nieuws.


Waarom vluchten we toch zo graag? Voor verantwoordelijkheden, voor stress en voor elkaar? Kees van Amstel vlucht ook graag, maar dan voor z’n plezier. Kees houdt z’n vluchtweg altijd vrij, of zoals hij het noemt: reizen. Reizen naar gewone en ongewone werelden. Thuis, in z’n hoofd, in het onderwijs… eigenlijk is de hele wereld nu wel een keer aan de beurt. En wat fijn dat Kees “werkelijk van elke situatie iets komisch weet te maken”, zegt de Volkskrant. De Telegraaf noemt hem “een sterke verhalenverteller met gouden grappen”, dus, zoals gewoonlijk bij Kees, ga je ook weer lachend de zaal uit. Zin om even te vluchten? Kom dan snel naar Gryphus want in de vierde solovoorstelling van Kees van Amstel ga je weer iets mee maken. En lachen. Veel lachen.

zaal open: 20.30 uur > aanvang: 21.00 uur > entree: 12,50 euro | <20 jaar: 9,50 euro > reserveren: www.gryphus.nl of 0478.630508 > win gratis kaarten bij PLUS Verbeeten


Foto: Simone Peerdeman

Datum

13  vrijdag 13 januari 2023 om 20.30 uur

Website en social links

www.gryphus.nl

Adres

Gryphus

Grotestraat 18a

5821 AE Vierlingsbeek