Cabaret - Marlon Kicken - Draadloos (try-out)

Vanwege de voetbalwedstrijd van Oranje vanavond en de overweldigende hoeveelheid annuleringen is de voorstelling van Marlon Kicken in Gryphus afgelast. Of beter gezegd: verplaatst. Want het goede nieuws is dat Marlon op vrijdag 14 april terugkomt naar Gryphus om het publiek alsnog blij te maken. Mensen die gereserveerd hebben voor vanavond krijgen allemaal persoonlijk bericht en krijgen voorrang bij het reserveren voor vrijdag 14 april. 


Het spijt Gryphus dat de voorstelling van vanavond pas op het laatste moment wordt afgelast maar er was geen andere mogelijkheid meer. Het zou voor niemand echt meer leuk zijn geweest, voor de organisatie niet, voor het weinige publiek niet en voor Marlon Kicken niet. Gelukkig kan iedereen zich nu verheugen op vrijdag 14 april! 

Om gek van te worden… of om uit je dak te gaan van plezier. Niet ‘gewoon’ Marlon Kicken maar beter, leuker, mooier, sexyer, cooler en toch gewoon Marlon. Marlon moet eerlijk bekennen dat hij de rode draad wel eens compleet kwijt is. Waarom? Hij heeft geen idee. Wanneer hij die draad dan weer oppakt? Waarschijnlijk na de show. Als jij na deze hilarische negentig minuten ook de draad kwijt bent is dat geen probleem. Dan heb je een leuke avond gehad! Maar als jij het wel snapt… PLEASE HELP MARLON!


Marlon Kicken komt met zijn vierde show weer naar Vierlingsbeek om zijn vreugde voor het leven, zijn gekke visie en zijn kromme inzichten met veel humor met jou te delen. Heb je nog nooit eerder een show van deze comedian gezien? Dan moet jij zeker in de zaal zitten! Hij staat namelijk bekend om zijn geweldige relaxte stijl en de interactie met zijn publiek. Geen zaal is te groot of te klein voor Marlon die iedereen meeneemt en een geweldige avond bezorgt.


  • zaal open: 20.30 uur | aanvang: 21.00 uur
  • entree: 12,50 euro | <20 jaar: 9,50 euro
  • reserveren: www.gryphus.nl of 0478.630508

Datum

14  vrijdag 14 april 2023 om 20.30 uur

Website en social links

www.gryphus.nl

Adres

Gryphus

Grotestraat 18a

5821 AE Vierlingsbeek