Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Talententuin: Simon Pingen + The Bèkdoors + The Muddy Goggles

Dat het in de regio barst van het kunstzinnig talent staat als een paal boven water. Alle reden voor Gryphus om dit talent op het gebied van muziek, dans, comedy, film, kleinkunst, literatuur, theater of welke kunstvorm dan ook, een podium te bieden zich te presenteren. Een open podium om precies te zijn: de Talententuin. De dertiende editie inmiddels met deze keer in de hoofdrollen: Simon Pingen, The Bèkdoors en The Muddy Goggles.


De vaste bezoeker van de Talententuin kent Simon Pingen als helft van het duo Simon Pingen & Absent Chronicles waarmee hij al eerder in de tuin te zien en te horen was. Vanavond laat de singer-songwriter zijn maatje thuis maar brengt hij wel zijn country en popsongs mee. Zoals de op Spotify te vinden track Chemicals.


Om maar meteen met de (achter)deur in huis te vallen: de tributeband The Bèkdoors laten The Doors klinken alsof Jim Morrison, Ray Manzarek, Robbie Krieger en John Densmore in je huiskamer spelen. Overheerlijke psychedelische bluesrock, van de bekende hits tot de zwoelere kant van The Lizard King. The Bèkdoors beheersen alles tot in de puntjes. Wie goed kijkt herkent enkele leden van The Bèk Stones. Maar ook van New Generation en Jackson’s Cage.


The Muddy Goggles is in 2018 ontstaan in de donkere en dampende muziekmoerassen rond Wilbertoord. Een kwartet vol muzikanten met een verleden in Galvanized, Alice Dee en Helse Jagthonden met maar één missie: rocken! Hard, groovend en rauw! Zonder twijfel wordt dit een prachtavond vol bijzondere talenten.


  • Zaal open: 20.30 uur
  • Aanvang: 21.00 uur
  • Entree: gratis

Datum

14  vrijdag 14 oktober 2022 om 20.30 uur

Website en social links

www.gryphus.nl

Adres

Gryphus

Grotestraat 18a

5821 AE Vierlingsbeek