Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Gezinswandeling met opdrachten

Je loopt de route door bordjes te volgen met daarop vragen. De antwoorden van de vragen vul je in op een formulier. Op de route kom je IVN-gidsen tegen die opdrachten geven, welke dat zijn, is een verrassing. Halverwege is er een kraampje waar je limonade kunt drinken. Daar ligt een rebus die je op kunt lossen. Op het einde van de route lever je het formulier in en worden de antwoorden door genomen. De drie gezinnen die de meeste vragen goed hebben beantwoord, krijgen een leuk presentje thuisgestuurd.

Oma’s en opa’s zijn natuurlijk ook welkom. Voordat de schoolvakantie begint een lekker actieve wandeling in het Brestbos in Boxmeer.

Je dient je voor de wandeling per mail aan te melden, de starttijden liggen tussen 13.00 uur en 14.30 uur. Je kunt met meerdere gezinnen samenlopen. Na aanmelding krijg je bericht hoe laat je starttijd is. De kosten van de wandeling kun je ter plekke voldoen. De route is 2½ km lang en gaat over bospaden, enkele paden zijn smal en moeilijk toegankelijk voor buggy’s.

Op het einde van het schooljaar een middag de buitenlucht in met leuke en leerzame natuuropdrachtjes, doe mee en meld je aan.


Vertrekplaats is de Broekstraat in Boxmeer. Kosten: € 2,00 per persoon voor niet IVN-leden, € 1,00 per persoon voor IVN-leden. Inbegrepen is suikervrije limonade. Voor info en opgave (tot 24 juni) kun je terecht bij marjosimons11@gmail.com

Datum

26  zondag 26 juni 2022 om 13.00 uur

Website en social links

ivn.nl

Adres

IVN De Maasvallei

Broekstraat

5831 TG Boxmeer