Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Midzomernachtfeest

Een swingende live band, veel gezelligheid, een drankje en een hapje, veel bijpraten en vooral genieten. Na lange tijd weer een Midzomernachtfeest in de Mariakapel! Kom die bijzondere avond genieten van de zonsondergang, de kapel, je vrienden, een drankje en nog meer! Niet in de laatste plaats wordt de avond muzikaal omlijst door de band 'Black Jack Project'


Black Jack

Black Jack Project (BJP) is een combo van vijf muzikanten die individueel een rijk muzikaal verleden hebben. De naam komt voort uit een stuk beeldspraak. ‘Black’ : de vijf donkere jongens met hun Indonesische roots.


‘Jack’ : is de gitaarplug die de versterker ingaat. ‘Project’: is de openheid van het combo om mensen uit het publiek uit te nodigen om mee te komen zingen, maar ook de zanger die zich onderscheidt door zijn eigen ziel en zaligheid te leggen in bestaande muzieknummers. De kleur van het geluid is als een bord Indonesisch eten, een mix van muzikale ingrediënten zoals jazz, blues, countryrock en bekende popsongs.


BJP is ontstaan in 2016 tijdens een huwelijksinzegening. Het combo bestond toen uit drie muzikanten, een bassist en twee gitaristen. Zij speelden samen lichte muziek, volledig instrumentaal. De warme reacties van het publiek na dit optreden hebben geleid tot een gezamenlijke muzikale mindset. Wekelijkse repetities leidde tot muzikale groei, later ontstond de behoefte naar andere muzikale elementen. Er moest ritme en zang bij. Het combo bestaat nu uit;


Frenk Huwae: lead en slaggitaar

Frank Taminiau: basgitaar

Armand de Fretes: cajon

Guus Vreugdewater: zang

Jeffrey Meijer: lead en slaggitaar


De muziek van BJP leent zich uitstekend voor tal van events zoals recepties, exposities, diners, huiskamer of kroegen gigs en alles wat daar tussen in zit. Meer dan voldoende ingrediënten voor een prachtige en sfeervolle Midzomernacht in onze kapel!


Aanvang concert: 21 juni 2022, 20.00 uur

Entree is gratis

Datum

21  dinsdag 21 juni 2022 om 20.00 uur

Website en social links

Adres

Stichting Mariakapel Holthees

Kapelstraat 1

5824 AJ Holthees